Alexandru Ciucu, complice cu iubitele clienţilor săi

15 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Alexandru Ciucu, complice cu iubitele clienţilor săi

Alexandru Ciucu este cunoscut drept creatorul costumelor Premium in România iar, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, creaţiile lui business şi de ceremonie sunt din ce în ce mai cerute de publicul masculin.

Începând cu aceasta săptămână, designerul Casei Regale a României le-a pregătit clienţilor săi o surpriză, dar, pentru a o duce la bun sfârşit, are nevoie de aportul partenerelor lor de viaţă, ca şi complici.

Femeile care nu sunt incă sigure ce cadou să le ofere iubiţilor şi soţilor lor de Crăciun, pot acum comanda un voucher direct la Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu.

Designerul trimite apoi prin curier o scrisoare oficială, personalizată, prin care îi invită pe aceştia să îşi ridice cadoul.
Destinatarii vor avea astfel ocazia să îşi aleagă singuri produsele pe care le preferă fără a le mai da bătăi de cap partenerelor lor, temătoare că nu ar alege modelul sau culoarea adecvată.

Costumele, cămăşile şi accesoriile semnate Alexandru Ciucu  au fost anul acesta la mare căutare printre iubitorii bunului gust vestimentar, cea mai recentă colecţie a designerului, „Bărbaţii se îmbracă de la Ciucu” bucurându-se de un mare succes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod