Alex Velea si Anda Adam vor avea cortina de lasere la Media Music Awards

Alex Velea si Anda Adam sunt doar doi dintre artistii care vor oferi la Media Music Awards show-uri de neuitat pentru cei peste 30.000 de oameni ce vor fi prezenti in Piata Mare din Sibiu.
Pe 19 septembrie, cele doua vedete vor urca pe scena renumitei gale de premii si vor canta si vor dansa printr-o cortina de lasere.

Efectele speciale sunt asigurate de cea mai mare companie de profil din Europa de Est. Laser Shows este manageriata de britanicul Andy Faulkner, cel care a colaborat, de-a lungul carierei de 28 de ani, cu artisti consacrati si a organizat eveniemente de amploare in mai multe orase europene.

Acest tip de lasere a fost folosit si pentru evenimentele in care s-au realizat proiectii pe Palatul Parlamentului, Podul Basarab, Barajul Gura Raului.
In plus, brandul este renumit pentru faptul ca a realizat primul sistem electronic pentru declansarea artificiilor cu ajutorul computerului, sincronizand tot cu ritmurile muzicii.

La Media Music Awards va fi declansat acelasi tip de lasere folosit si la inaugurarea ID&T Sensation Innerspace de pe Amsterdam Arena si va fi cel mai intens program de lasere din Europa, cu o putere ce depaseste 128.000 mW.
 
 

Astfel, publicul de la Media Music Awards va asista in seara de 19 septembrie la un adevarat maraton de muzica live si efecte speciale, cerul Sibiului urmand sa fie brazdat de lasere si lumini multicolore.
 
 

Pe scena Media Music Awards vor canta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Faydee.
 
 

In cadrul galei vor fi premiati cei mai in voga artisti ai momentului, cei care au avut cele mai multe difuzari media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV.

Fanii artistilor pot urmari cele mai recente noutati despre marele eveniment de la Sibiu pe site-ul oficial www.mediamusicawards.com sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod