Adela Popescu își arată colecția de pantofi

18 Octombrie 2013
Actriţa a postat pe blogul ei câteva imagini cu dressing-ul ei încăpător, unde pe rafturi tronează o colecție impresionantă de pantofi, sandale, tenişi, cizme şi botine.
"Postul de azi vine cu o premieră. M-am decis să vă împărtăşesc o parte din universul meu, un colţişor din dressingul pe care il iubesc <<ca şi când>>. Nu mă laud, nicidecum, chiar dacă îmi ador fiecare condur până la cer. Ştiu cum sunt eu şi cred că aşa sunteţi şi voi", a scris Adela Popescu.

Vedeta a promis că va mai posta fotografii interesante, pentru că are de gând să le arate fanilor și hainele ei: "Vă mănâncă curiozitatea de nu mai puteţi să vă băgaţi nasul printre pantofi şi cureluşe. Aşa-i? După pantofi, o să vină şi vremea paltoanelor, rochiţelor, sacourilor să iasă la lumina www-ului.:) Dar toate la timpul lor. Până una alta... vreţi, nu vreţi, bine aţi venit la mine acasă!:)))."
 
 
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • bob pe 20 Oct 2013, 11:19
  pt Trusc_urg

  mai bine taceai...tu chiar esti,se pare,chiar prea 'de rand'..

  4
  0

 • trusk_urg pe 19 Oct 2013, 13:34
  Vedeta Adela

  Oamenii sunt rautaciosi dar , Adela este o vedeta destul de fashion are tot dreptul sa isi arate incaltamintea si ceilalti oameni de rand au ce invata de la ea , eu chiar sunt curioasa si am sa ii vad blogul :)

  0
  5

 • kiki pe 19 Oct 2013, 08:23
  dece o iubesc fanii

  ...am aflat : pt ca le da ocazia sa-i vada 'comorile' E evident ca nu stie cu ce sa umple spatiul blogului.Daca ii scrieti cati mai multi,veti vedea si lenjeria intima !!!!!!

  6
  0

 • cris pe 19 Oct 2013, 07:33
  phhhh...

  stai draga linistita ca nu ai dat pe nimeni pr spate...eu am de 3 ori mai multi! ce moda mai e si asta sa-ti arati dulapurile prin presa...

  4
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod