Adam Levine, la petrecerea burlacilor

Solistul trupei Maroon 5, care urmează să se căsătorească cu modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo, a organizat miercuri o petrecere a burlacilor într-un hotel de lux din Las Vegas.
Petrecerea, la care a participat un grup de 50 de persoane, a avut loc într-un apartament cu patru dormitoare din Palms Casino Resort, care dispune de teren de baschet, ring de dans, masă de biliard şi de un bar complet echipat, anunță site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Grupul de invitaţi a mers după petrecere la restaurantul N9NE Steakhouse, unde a continuat distracţia, potrivit site-ului People.com.

"Toată lumea din restaurant i-a recunoscut. (Levine, n.r.) a salutat şi a stat de vorbă cu toată lumea"
, a declarat o sursă.

Adam Levine, care s-a logodit cu modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo în iulie 2013, urmează să se căsătorească în curând cu aceasta.
Deşi evenimentul este învăluit în discreţie, în presă au apărut informaţii potrivit cărora cuplul va organiza două ceremonii de nuntă restrânse, pe plaja Cabo San Lucas, din Mexic, şi în Africa de Sud, unde s-a născut logodnica lui Levine.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut, "Songs About Jane", în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy. Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Adam Levine urmează, în acelaşi timp, o carieră în actorie, debutând în 2012 pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al serialului "American Horror Story".
Totodată, starul a debutat recent pe marile ecrane, în drama romantică "Begin Again" (2013), unde joacă alături de Keira Knightley.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod