"Acasa", povestea realizarii celui de-al treilea album Smiley

Acasa este deja disponibil in toata tara alaturi de Gazeta Sporturilor, insa frumoasa si captivanta calatorie marcata de noul album al lui Smiley nu se incheie aici, ci continua cu un documentar care ilustreaza felul in care s-a lucrat la cel de-al treilea album din cariera artistului.

Smiley – Acasa [Povestea realizarii albumului] prezinta cele mai frumoase momente pe care le-au trait Smiley si ceilalti membri ai gastii HaHaHa Production in perioada de finalizare a albumului. Mai mult, documentarul reda si experienta concertului, atat din prisma artistului, cat si din cea a instrumentistilor care il insotesc de fiecare data pe cele mai mari scene ale tarii, dar si scurte interviuri cu producatorii, compozitorii si artistii care au contribuit la realizarea acestui album colosal, care s-a vandut in peste 25.000 de exemplare in prima saptamana de dupa lansare.


Albumul Acasa a avut parte de o lansare in etape.

Toate actiunile de promovare au culminat, insa, prin evenimentul de lansare a albumului, care a avut loc pe 20 noiembrie, acasa la HaHaHa Production, locul in care cel de-al treilea album al lui Smiley a luat nastere. Evenimentul a fost transmis live pe www.smileyonline.ro, asadar fanii au avut prilejul de a-si urmari artistul preferat intr-unul dintre cele mai importante momente din cariera sa, alaturi de intreaga echipa HaHaHa Production, dar si alaturi de prietenii si colaboratorii apropiati.

Lansarea acestui album a fost o frumoasa aventura pentru mine, care nu se incheie nicidecum aici.
Va multumesc pentru interesul si entuziasmul pe care le-ati aratat in legatura cu albumul si va dau intalnire pe 1 martie la Sala Palatului, ca sa fredonam impreuna toate piesele de pe <<Acasa>>,
a declarat Smiley.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod