A fost inaugurata "Aleea Stelutelor Pampers"

Facebook Twitter Comenteaza
A fost inaugurata

Pampers a inaugurat sambata, 28 iunie 2008, "Aleea Stelutelor Pampers".

Evenimentul a avut loc la Insula Copiilor din parcul Herastrau, un cunoscut loc de joaca pentru copii, devenit neincapator pentru multimea de micuti sositi impreuna cu parintii lor, oameni obisnuiti, oameni din presa si chiar si celebritatii: Livia Dila, Iuliana Marciuc, Roxana Iliescu, Ileana Pescariu, Rovena Andrei, Ana-Maria Ferentz, Stefana si Cristian Samfira.

Punctul culminant al evenimentului l-a reprezentat inaugurarea Aleei Super Bebelusilor Pampers.

Andreea Berecleanu, insotita de cei doi copii ai ei, si de Itsy si Bitsy, celebrii reprezentanti ai postului de radio pentru copii, Itsy Bitzy FM, au taiat panglica inaugurala la Aleea Super Bebelusilor, ce gazduieste acum amprentele celor 3 castigatori ai concursului desfasurat pe site-ul Pampers in perioada 5 mai - 15 iunie: "Cel Mai Faimos Micut Explorator", "Cel Mai Faimos Bebelus De-a Busilea" si "Cel Mai Faimos Dansator Prichindel".

"Mi-a facut mare placere sa particip la bucuria parintilor care si-au vazut amprentele copiilor pe "Aleea Stelutelor Pampers".
A fost, de asemenea, un bun prilej sa ma bucur de o minunata zi in parc alaturi de copiii mei" a declarat Andreea Berecleanu.

Cel de-al patrulea castigator, "Cel mai faimos super bebelus Pampers", care si-a lasat amprentele picioruselor pe "Aleea Stelutelor Pampers", a fost desemnat prin tragere la sorti chiar in ziua evenimentului.

Atat copiii, cat si parintii s-au bucurat de multimea de jocuri si concursuri, de personaje indragite din povesti si nenumarate alte surprize oferite de Pampers.


Micutii exploratori, au putut sa pescuiasca ratuste si pestisori la "Piscina cu ratuste". Micutii aventurieri au putut sa mearga de-a busilea prin "Labirintul Pampers" si sa alerge voiniceste printre jucariile gonflabile pregatite special pentru copiii curajosi si plini de energie.

Cei mai talentati la dans au putut sa-si demonstreze talentul pe "Ringul de dans Pampers" si, astfel, au reusit sa aduca zambetul pe buze celor mari.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod