A fost descoperita mama lui "Blanket"

23 Iulie 2009
Facebook Twitter gplus Comenteaza
A fost descoperita mama lui

Mama lui Prince Michael II "Blanket" este de profesie igienist dentar si locuieste in Norvegia. Potrivit unui tabloid american, Michael a intalnit-o pe aceasta intr-o vacanta in Tunisia, potrivit FemaleFirst.com.

Jackson nu a divulgat niciodata identitatea mamei lui "Blanket" (7 ani), declarand doar ca acesta a fost nascut de o mama surogat.


Revista Star sustine ca ea ar fi buna lui prietena, Pia Bhatti, cea care a acceptat sa isi doneze ovulele dupa ce s-a imprietenit cu megastarul prin intermediul fiului ei, Omer.
Acesta din urma a devenit celebru ca sosie a Regelui Pop, iar ieri a aparut informatia ca ar "al patrulea fiu al lui Michael".

Pia a jurat ca va tine secretul in ceea ce il priveste pe "Blanket" si a fost de acord ca nu va divulga niciodata faptul ca este mama lui, potrivit unei surse citate de revista Star.
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 2 Aug 2009, 18:31
    Michael Jackson

    La naiba cu sursele si cu minciunile voastre...Ce va intereseaza pe voi cu cine a facut Michael copiii???Era problema lui...Ziarele astea nu stiu ce sa mai scrie ca sa faca bani...Oricat ar ancerca unii sa ai stice imaginea chiar si acum cnad este mort nu vor reusi pentruca toata planeta al plange...el va ramane vesnic an inimile noastre.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod