A doua ediţie a Caravanei BookLand în Bucureşti se încheie la Unirea Shopping Center

În perioada 14 – 23 decembrie 2011, unul din cele mai importante târguri de carte, BookLand, se transformă în destinaţia perfectă pentru cadourile potrivite, la Unirea Shopping Center.
În perioada 14 – 23 decembrie 2011, unul din cele mai importante târguri de carte, BookLand, se transformă în destinaţia perfectă pentru cadourile potrivite, la Unirea Shopping Center.

Târgul BookLand îşi aşteaptă vizitatorii cu bunătăţi culturale unde veţi putea regăsi atmosfera rafinată a unui Crăciun cald. Oferta târgului este variată şi pentru toate gusturile: de la cărţi, albume de artă, muzică, până la filme şi jocuri pentru copii. Nu lipsesc colindele - iubitorii de cooltură primesc cadou la orice achiziţie un CD cu colinde româneşti.

“Fiindcă BookLand reprezintă un concept nou în definirea târgurilor urbane de carte, de multiplicare a valorilor culturale şi de păstrare totodată, Unirea Shopping Center susţine şi incită la lectură.
Formarea atributelor moralizatoare în ceea ce priveşte noţiunea culturală în sine, nu se poate efectua decât prin sprijinirea perpetuă a manifestărilor de acest gen şi, mai mult decât atât, implicarea temeinică în sistemul de dezvoltare al însuşirilor care determină valorificarea culturală.”
afirmă Andreea Bănică, Director Dezvoltare - Unirea Shopping Center.

Printre cadourile cu stil, BookLand vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall îşi pot genera singuri de pe site-ul târgului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la cumpărături în Unirea Shopping Center.

În apropierea Sărbătorilor de iarnă, Crăciunul nu înseamnă doar agitaţia shopping-ului, ci un moment de regăsire…printre rândurile unei cărţi.
Oricine păşeşte pragul Unirea Shopping Center este invitat sa probeze ce stil literar i se potriveşte. Până pe 23 Decembrie cărţile-muzica-filmele-jocurile BookLand sunt în inima oraşului, la îndemâna tuturor
.” declară Mihaela Petrovan iniţiatorul proiectului.

Orarul de vizitare al târgului: de miercuri, 14 decembrie, până vineri, 23 decembrie,  între orele 10:00 - 22:00.

Despre proiectele BookLand:
Târgul de carte urban BookLand
După prima ediţie a târgului de carte urban, care a avut loc în Apr’11 la Bucureşti, în urma feedback-ului primit din partea editurilor şi a publicului conceptul s-a extins la nivel naţional.
Este singurul targ de carte cu servicii integrate: logistica, merchandising, vânzare de carte şi promovare. Inovator şi doborâtor de prejudecăţi, a reuşit coborârea cărţii din turnul de fildeş pentru a fi adusă în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să îşi petreacă timpul: în Mall-urile din oraşele vizitate.

Librăria online Book-Land.ro
www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesării arată cititorului că preferinţele sale de lectură sunt întotdeauna importante. Se doreste a fi locul de unde se poate cumpara carte-muzica-film-jocuri-bilete concert la cel mai mic pret . Este user-friendly si se ambiţionează să devină in curand cea mai mare librărie online şi să-şi obişnuiască publicul în fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Va urma în 2012: BookLand Café.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod