30 de voluntari RBS România pe şantierul Habitat for Humanity de la Ploieşti

În perioada 3-7 septembrie, 30 de voluntari, angajaţi ai RBS România, vor participa la ridicarea a 12 locuinţe Habitat for Humanity in Ploieşti.
În perioada 3-7 septembrie, 30 de voluntari, angajaţi ai RBS România, vor participa la ridicarea a 12 locuinţe Habitat for Humanity in Ploieşti.

Voluntarii RBS România vor contribui la lucrările de ridicare a structurii, de placare cu gips şi vată minerală a pereţilor, la pregătirea termosistemului şi la săpăturile pentru conducta de apă şi pentru canalizare pentru cele 12 apartamente. Locuinţele sunt proiectate astfel încât să uşureze modul de viaţă şi activităţile casnice zilnice pentru acei beneficiari care suferă de un handicap locomotor.

„Acest parteneriat cu Habitat for Humanity este unul dintre cele mai longegive angajamente de responsabilitate socială ale băncii.
Foarte mulţi colegi s-au implicat deja şi doresc să participe în continuare la acţiunile organizate de Habitat for Humanity, acestea fiind printre cele mai apreciate activităţi de voluntariat oferite de noi angajaţilor”
, a declarat Cristina Mihăilă, Director Relaţii Publice şi Comunicare, RBS România.

„Suntem bucuroşi şi mândri că RBS România este din nou alături de noi cu 30 de voluntari şi cu o donaţie de 10.000 de euro, care ne va ajuta să continuăm proiectul de 12 case început la Ploieşti.
Avem nevoie de cât mai mulţi parteneri pentru ca la sfârşitul anului cele 12 familii să petreacă un Crăciun fericit în casele lor”
, spune Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse şi Comunicare, Habitat for Humanity România.

Programele Habitat presupun implicarea directă şi a beneficiarilor. Toţi aceştia trebuie să aibă un rol activ în construirea sau reabilitarea propriilor locuinţe, precum şi să ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrărilor de reabilitare, fără profit pentru organizaţie.
În acest mod, Habitat for Humanity România ajută familiile beneficiare să se ajute singure. Toate sumele sunt colectate într-un fond din care se construiesc alte noi locuinţe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod