3 Sud Est, album "Best Of" editie de lux

Facebook Twitter Comenteaza
3 Sud Est, album

La inceputul anului, 3 Sud Est, cea mai longeviva trupa dance din Romania, a lansat albumul "Best Of". Trupa, care a vandut mai mult de un million de albume si care a dat de cele mai multe ori tonul in muzica romaneasca, a celebrat un deceniu de cariera prin lansarea unui material consistent: un CD si un DVD care contin 19 piese si 15 videoclipuri, toate super-hiturile 3 Sud Est.
La putin timp dupa acest eveniment muzical, are loc lansarea acestui "Best Of" intr-o editie limitata, de lux, special pentru colectionari.
Pe langa toate hit-urile trupei, stranse pe acelasi album, bonusul il constituie includerea celui mai nou videoclip al trupei. Single-ul "Vorbe care dor" a stat in topul Nielsen de 16 saptamani, fiind Number One de patru saptamani.  
In regia lui Dragos Buliga, videoclipul acestui super-hit a fost filmat in studiourile Atlantis din Bucuresti. Filmarile s-au derulat pe parcursul unei zile intregi (de la sapte dimineata pana la patru, a doua zi dimineata), iar camera a fost tapetata cu fotografii (copii alb-negru) realizate de echipa de productie, dupa 150 de mostre puse la dispozitie de membrii trupei.

"Amintirile", "Clipe", "Vreau sa te uit", "De dorul tau", "Cu capu-n nori", "Alaturi de ingeri", "Iubire", "N-ai crezut in mine" si multe alte hituri in varianta audio si video sunt disponibile acum pe acelasi material, "Best Of 3SE – Editie de lux".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod