"18 ani de captivitate: povestea lui Jayce Lee", în premieră, numai la Diva Universal

În 1991, Jaycee Lee Dugard a fost răpită În timp ce aştepta autobuzul care să o ducă la şcoală. 18 ani mai târziu, timp în care a adus pe lume două fetiţe al căror tată este celebrul agresor sexual care a ţinut-o prizonieră, tânăra a reuşit să scape din captivitate.

Membri ai familiei sale, colegi de clasă şi profesori îşi spun punctul de vedere asupra dispariţiei, dar şi a şocantei regăsiri a acestei fete. Programul îi prezintă şi pe tatăl vitreg al lui Jaycee Lee, considerat suspectul principal în acest caz timp de mai mulţi ani, dar şi pe cei care l-au cunoscut pe agresorul acesteia, un bărbat pe nume Phillip Garrido.

Urmăriți această poveste uimitoare, întâmplată în realitate, luni, 11 august, de la ora 22:00, în filmul 18 ani de captivitate: Povestea lui Jayce Lee, numai la Diva Universal.

Despre Universal Networks International

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.

Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24. 

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod