Giulia Nahmany lansează cartea “Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”

Giulia Nahmany lansează cartea “Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”. Volumul apărut la Editura For You, prezintă procesul prin care vedeta a reușit să depășească momentele dificile din viață și, în special, din perioada extrem de grea cauzată de boala și decesul mamei sale.

Durerea trăită și perioada ulterioară pierderii mamei sale au transformat-o într-o persoană mai puternică, mai sănătoasă, prin abordarea unui nou stil de viață bazat pe alimentație sănătoasă și sport, și mai fericită prin prioritizarea lucrurilor cu adevărat importante precum familia și cei dragi ei.

Cartea scrisă de Giulia Nahmany este o sursă de inspirație pentru toți cei care trec prin perioade dificile în viață, care au nevoie de un sprijin moral, de un sfat constructiv și de o direcție corectă pentru a depăși problemele momentului și a deveni mai încrezători în propriile forțe.

Cartea de față însumează în paginile ei povestea aceasta simplă, dar atât de complicată a regăsirii mele.

O poveste autobiografică pe alocuri, despre renunțare, despre putere, despre redescoperire, despre muncă, despre ambiție și determinare, despre tot ceea ce ne compune pe fiecare dintre noi, dacă știm și avem puterea de a ne înțelege și de a ne depăși toate angoasele. Și nu, nu este o introspecție, este pur și simplu un jurnal al luptei mele reale, fizice și spirituale cu mine însămi, o bătălie concretă și nemiloasă cu toate patimile și pornirile mele, cu dorințele și lașitățile mele, cu suferințele și nesiguranțele mele. Am plecat la acest drum pentru a le aduce celor aflați în impas o soluție pentru zbaterea lor aparent lipsită de șanse. Și, citindu‑mi rândurile, să se ajute să înțeleagă că nu sunt singuri și nici nu trebuie să abandoneze lupta ori speranța chiar dacă se simt astfel” - mărturisește autoarea în cuvântul înainte al volumului.

Giulia prezintă în cartea sa cele 33 de adevăruri universale, simple, pe care le-a descoperit și grație cărora  a reușit să treacă peste orice impas din viață și să devină, în timp, mai puternică și mai încrezătoare în viitor și în forțele proprii.

33 la număr au fost lucrurile simple care mi‑au schimbat radical viața.

Și nu cred că din întâmplare. Coincidență sau nu, aveam aproape 33 de ani când a început prefacerea. 33 e o cifră magică și pentru un necreștin, nu numai un simbol desăvârșit pentru creștini. 33 e cifra destinului în filosofia esoterică, 33 e numărul ce controlează legătura dintre lumea materială și cea spirituală, este cifra lui Dumnezeu, numărul superior destinat sufletelor care se caută și alegerea căii pe care o au de urmat cu toate cele ce le așteaptă înainte. Pe drumul către înainte. Mergând mai departe. 33 e un nou început, e o linie clară de demarcație între mine cea de ieri și cea de mâine. E cifra regăsirii mele. Iar această carte este suma acestui drum anevoios către mine însămi, ori e poate chiar un mic îndrumar despre curaj și determinare pentru voi, pentru ca și voi să aflați în acest fel, prin mine, unde se ascund zâmbetele voastre de mult rătăcite.
Si să le aduceți astfel în lumină, mergând mai departe mai puternici fiind, mai sănătoși, mai fericiți
”, adaugă autoarea.

Volumul “Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită” va fi lansat oficial în data de 5 mai 2016, de către editura For You, are prețul de 37 de lei, și va fi disponibil de la începutul lunii mai în toate librăriile din țară, cât și online pe www.editura-foryou.ro. Cartea este dedicată regretatei mame a autoarei, doctor Daniela Drapel Nahmany, și include aprecieri emoționante oferite de oameni dragi autoarei și cunoscuți publicului, precum Andreea Marin, Maia Morgenstern, Eugen Cristea, Alice Năstase Buciuța.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod