Victor Slav, bolnav de gelozie. Acuzat că montase microfoane în casă!

La doar câteva luni de la căsătorie, divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav pare imposibil de evitat. Se pare că unul dintre motivele care a dus la despărţire este şi gelozia

La doar câteva luni de la căsătorie, divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav pare imposibil de evitat. Se pare că unul dintre motivele care a dus la despărţire este şi gelozia excesivă a lui Victor Slav.

Deşi nu mai locuiau împreună, acesta îşi urmărea soţia tot timpul şi chiar montase microfoane în casă. Aceste dezvăluiri au fost făcute de prietena Biancăi, Vica Blochina. "Victor nu mai stătea la ea, dar o controla tot timpul. A găsit nişte dispozitive prin casă, microfoane-spion. Era foarte gelos. Ea i-a spus că nu poate rezista aşa", a declarat Vica Blochina la Wowbiz, pentru Kanal D.

Se pare că Victor Slav nu avea încredere în soţia lui şi a decis că trebuie să ştie ce face Bianca în orice moment al zilei. Astfel că a montat dispozitive de urmărire care să-l anunţe de orice pas pe care îl face roşcata, însa vedeta le-a descoperit şi i-a reproşat asta.

Potrivit ziarului Click, războiul dintre cei doi a fost iscat de minivacanţa la Paris pe care Bianca a petrecut-o alături de fostul iubit, Adrian Cristea. Cei doi au fost văzuţi luând masa într-un restaurant în oraşul îndrăgostiţilor. “Cuplul” s-a întors în ţară luni, cu avioane diferite. La aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca a refuzat să comenteze, spunând că este doar o “coincidenţă”. Aceeaşi reacţie a avut-o şi fotbalistul.

Marți, Victor Slav a fost invitat la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, iar prezentatorul de la meteo a afirmat că este decis să divorțeze. "Eu ştiu atât. Soţia mea a plecat de acasă de joi seară. De atunci nu a mai fost acasă. Am bănuit că a plecat undeva. Mi-a dat oarecum de înţeles că o să plece cu nişte prietene. Am sunat-o, nu a răspuns, am vorbit pe WhatsApp, când am întrebat-o ce face, nu a răspuns. Mi-a dat seama că e cu cineva şi nu poate să vorbească", a declarat Victor pentru Cătălin Măruţă.

În momentul în care Măruţă l-a rugat să îi dea un răspuns privind căsnicia lor, Victor a confirmat că vrea să divorţeze. "Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi. Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează cu cine a plecat. Da, divorţez", a adăugat Victor.

Victor Slav a ținut să precizeze și faptul că a anunțat-o deja pe Bianca de decizia lui și că, deși încă o iubește, nu mai poate trăi lângă ea. "Nu am vorbit urât de nimeni, nu o să vorbesc urât de ea. Nu are relevanţă cu cine a plecat, important e că a plecat fără să îmi spună nimic. Am iubit-o şi o iubesc, dar sunt un om lucid. E o femeie frumoasă, care are multă ambiţie. Îmi cer scuze faţă de ea, faţă de familia ei dacă am greşit cu ceva. E decizia mea. I-am spus că vreau să divorţez, dar nu vreau să dau detalii", a continuat Victor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod