Tatăl lui Victor Slav o atacă pe Bianca Drăguşanu: "Ne-a păcălit pe toţi"

Dezamăgit de modul în care a evoluat relaţia dintre fiul său şi Bianca Drăguşanu, tatăl lui Victor Slav o atacă pe roşcată şi îi aruncă cuvinte grele, acuzând-o că şi-a bătut joc de

Dezamăgit de modul în care a evoluat relaţia dintre fiul său şi Bianca Drăguşanu, tatăl lui Victor Slav o atacă pe roşcată şi îi aruncă cuvinte grele, acuzând-o că şi-a bătut joc de sentimentele lui Victor.

"Fără să fiu subiectiv, ne-a păcălit pe toţi. Inclusiv pe părinţii ei. Are un stil... e şi asta o calitate... Ne-am convins şi noi acum. Ne-am dat seama pe parcurs de anumite lucruri. Partea proastă este că educaţia care i-am dat-o eu lui Victor a fost cam proastă, între ghilimele.

L-am învăţat să aibă încredere în oameni şi să înveţe omul. Dar se pare că, ţinând cont de situaţia actuală, acest lucru nu prea mai are valoare. El a căzut într-o capcană, şi noi toţi, de altfel", a declarat tatăl prezentatorului rubricii Meteo de la PRO TV pentru Kanal D, citat de cancan.ro.

Nu doar infidelitatea roşcatei l-a deranjat pe domnul Slav, ci acesta a acuzat-o şi de faptul că a jucat teatru în faţa familiei: "Ea ne-a spus că Victor e soarele ei, că e viaţa ei...

dar, până la urmă, ne-a păcălit şi pe noi. Victor a crezut că poate rezolva singur problemele, dar uite că n-a reuşit. Am fost indignat când am aflat că Bianca a fost cu Cristea la Paris. Fiind soţia fiului nostru, am văzut-o ca pe fiica noastră. Dar acum nu se mai pune problema, Victor e hotărât să divorţeze".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod