Bianca se destăinuie: "Nu sunt o femeie uşoară. Am iubit trei bărbaţi!"

Acuzată că schimbă partenerii ca pe ciorapi, roşcata dezminte zvonurile într-un interviu pentru Libertatea.ro. Vedeta neagă faptul că a vrut să se sinucidă din cauza dezamăgirilor în

Acuzată că schimbă partenerii ca pe ciorapi, roşcata dezminte zvonurile într-un interviu pentru Libertatea.ro. Vedeta neagă faptul că a vrut să se sinucidă din cauza dezamăgirilor în dragoste şi declară că nu se consideră deloc o femeie uşoară, aşa cum mulţi susţin după scandalul izbucnit de vacanţa petrecută la Paris cu Adi Cristea.

"Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul," a declarat revoltată vedeta de 31 de ani pentru Libertatea.ro.

Întrebată dacă sunt şanse de împăcare cu soţul ei, Victor Slav, roşcata s-a arătat încrezătoare: "Sper că da. Însă acum cel mai probabil vom divorţa. Victor aşa a hotărât. Un act nu poate ţine doi oameni legaţi. Poate după un timp vom fi din nou împreună. Nu ştii niciodată ce surprize îţi poate rezerva viaţa. Dacă vom ajunge la concluzia că nu putem unul fără celălalt, nu exclud împăcarea."

După divorţ, Bianca ia în calcul chiar şi plecarea definitivă din ţară. "M-am implicat în mai multe proiecte. Acum două zile am semnat un contract cu un club, în interiorul căruia o să-mi deschid un butic cu haine. Mai am si un contract de imagine. Vreau să-mi pun afacerile la punct şi apoi să plec din ţară. O să o iau pe urmele Monicăi Gabor şi îmi voi cumpăra bilet de avion doar dus".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod