Ştefan Bănică Jr. renunţă la show-ul "Dansez pentru tine"?

După douăsprezece ediţii "Dansez pentru tine", surse din anturajul lui Ştefan Bănică Jr. spun că acesta are multe nemulţumiri cu privire la modificările formatului emisiunii, dar şi din

După douăsprezece ediţii "Dansez pentru tine", surse din anturajul lui Ştefan Bănică Jr. spun că acesta are multe nemulţumiri cu privire la modificările formatului emisiunii, dar şi din cauza faptului că emisiunea îi mănâncă din timpul personal. De asemenea, se vehiculează că prezentatorul nu exclude varianta retragerii din proiectul din care a făcut parte de-a lungul a peste şapte ani de zile.

Cel de-al 13-lea sezon "Dansez pentru tine" a debutat cu o schimbare de ultim moment: concedierea lui Cornel Patrichi şi înlocuirea sa cu Edi Stancu.

Se pare că, această veste l-a nemulţumit pe Ştefan Bănică Jr, care a încercat din răsputeri să-l readucă înapoi în juriu. Surse din anturajul artistului au declarat pentru "Libertatea" că Ştefan l-a sunat chiar şi pe mai marele Adrian Sârbu pentru a-l convinge să nu renunţe la Cornel Patrichi.

Pentru că nu a reuşit să schimbe situaţia, iar părerea sa nu a fost luată în calcul, Ştefan Bănică Jr. ar putea să renunţe la acest show. Acestea nu ar fi singurele nemulţumiri pe care artistul le are, aceleaşi surse au spus că artistului nu îi place echipa actuală, iar emisiunea îl extenuează şi nu mai are timp de activităţile personale.

Contactat telefonic de reporterii "Libertatea" şi întrebat dacă este posibil să renunţe la această colaborare, Ştefan Bănică Jr.

a răspuns cât se poate de expeditiv: "Nu ştiu. Întrebaţi producătorii". Nu ştim, însă, dacă aceste zvonuri se referă la acest sezon sau la următorul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod