Nicoleta Luciu riscă să iasă din competiţia "Dansez pentru tine"

După probleme personale puternic mediatizate, Nicoleta Luciu se confruntă acum şi cu probleme de sănătate destul de serioase. Aflată la repetiţiile de la "Dansez", bruneta a acuzat dureri

După probleme personale puternic mediatizate, Nicoleta Luciu se confruntă acum şi cu probleme de sănătate destul de serioase. Aflată la repetiţiile de la "Dansez", bruneta a acuzat dureri puternice în zona toracelui şi a fost necesar un consult de urgenţă la un spital din Capitală.

Cu doar o zi înaintea marelui debut al emisiunii "Dansez pentru tine", Nicoleta Luciu s-a accidentat în timpul unei prize greşite efectuate alături de partenerul ei. Pentru că a întâmpinat probleme cu respiraţia şi dureri în zona toracelui, vedeta a fost dusă la o clinică din zona Floreasca pentru a investiga simptomele.

Dacă la început doctorii credeau că vedeta ar avea o coastă fisurată, după primele analize, aceştia au liniştit-o spunându-i că nu este atât de grav.

Vizibil afectată şi sfâşiată de durere, Nicoleta rămâne pe poziţii şi este convinsă că va duce lupta la bun sfârşit. După acest eveniment neplăcut, bruneta s-a întors la Buftea şi a continuat repetiţiile.

"Nu înţeleg de ce toată lumea are impresia că a venit sfârşitul lumii. Am o problemă la coaste, nu e nimic grav, nu merg în baston, sunt pe picioarele mele. Acum sunt la repetiţii, ne vedem mâine seară", a declarat Nicoleta pentru Libertatea.

Chiar dacă şi Iuliana Luciu, sora vedetei, a declarat că aceasta nu are nimic, nu putem să nu ne gândim la o agravare a situaţiei medicale şi să o comparăm cu alte cazuri similare din aceeaşi competiţie.  În ediţiile trecute, Lili Sandu şi Claudia Pavel au trecut prin aceeaşi suferinţă, cele două alegându-se cu fisuri de coaste la antrenamente, fapt ce le-a determinat să renunţe la concurs.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod