Solcanu şi-a distrus viaţa cu un mesaj postat pe Facebook. A fugit în Italia!

După aproape opt ani în care a prezentat alături de Cabral emisiunea "Poveştiri de noapte" de la Acasă TV, Mircea Solcanu a spus adio nu numai locului de muncă, ci şi ţării în care s-a

După aproape opt ani în care a prezentat alături de Cabral emisiunea "Poveştiri de noapte" de la Acasă TV, Mircea Solcanu a spus adio nu numai locului de muncă, ci şi ţării în care s-a născut. Potrivit click.ro, fostul prezentator TV a plecat în Italia pentru a-şi căuta un nou job.

Surse din anturajul lui Mircea au declarat pentru click.ro că vedeta a plecat la sora sa, Cristina, în Constanţa, unde a stat câteva zile. Pentru că nici aici nu s-a simţit în siguranţă, Mircea a decis să plece la mama sa, în Italia.

"Nu ştiu dacă a ajuns în Italia, aşa cum spunea, însă aceasta era destinaţia pe care ne-a spus-o. Spera să-şi găsească de lucru acolo şi să uite de problemele pe care le-a avut în ţară în ultima vreme. Vrea să-şi piardă urma şi să nu mai ştie nimic de vechii prieteni. E dezamăgit şi acum crede doar în familie, cea care i-a fost mereu alături", a povestit un prieten al fostului prezentator.

Solcanu a fost forţat să-şi dea demisia de la Acasă TV după ce a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa familiei Anghel, care a pierdut un copil sfâşiat de câinii maidanezi.

"Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil... şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză", au fost cuvintele pe care Mircea Solcanu le-a adresat familiei copilului ucis de câini. La scurt timp, Mircea Solcanu a şters mesajul şi contul de pe reţeaua de socializare.

Mai târziu, prezentatorul tv şi-a cerut scuze pentru mesajul postat: "Încep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedentă! Nu doresc moartea nimănui şi nu am avut nicio clipa intenţia să se înţeleagă acest lucru.

Din nefericire, asta s-a înţeles şi îmi cer iertare public pentru proasta şi nefericita mea exprimare, e drept într-un moment de furie pe fondul unor suferinţe personale. Regret totul şi sper ca familia Anghel, şi voi toţi, să-mi acceptaţi scuzele! Menționez că cele scrise în mod nefericit de către mine, nu reprezintă şi nu implică în niciun fel postul TV la care lucrez".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod