"Burlăciţa" Andreea Mantea va câştiga 50.000 de euro pe sezon

Vremuri bune se anunţă pentru Andreea Mantea. Vedeta a fost aleasă să fie protagonista celei de-a doua ediţii a show-ului "Burlăciţa", proiect ce-i va mări considerabil veniturile. Nu numai

Vremuri bune se anunţă pentru Andreea Mantea. Vedeta a fost aleasă să fie protagonista celei de-a doua ediţii a show-ului "Burlăciţa", proiect ce-i va mări considerabil veniturile.

Nu numai că show-ul produs de Antena 1 i-ar putea aduce un bărbat alături, având în vedere formatul emisiunii, ci bruneta se va alege şi cu un onorariu de nici mai mult, nici mai puţin de 50.000 de euro pe sezon, potrivit WOWbiz.ro. "Andreea va fi plătită cu 50.000 de euro pe sezon, o sumă uriaşă pentru un astfel de concurs.

Mai mult, în funcţie de audienţe, ea va mai încasa încă o mie de euro de episod, plus un bonus de final", a declarat o apropiată a vedetei pentru WOWbiz.ro.

Filmările pentru emisiune au început deja de trei săptămâni. S-au tras deja câteva cadre în România, iar acum show-ul se filmează în America.

Astfel, frumoasa brunetă îi calcă pe urme Biancăi Drăguşanu, vedeta primului sezon al show-ului "Burlăciţa". Realizatorii emisiunii îşi pun mari speranţe în audienţele pe care le va aduce Andreea Mantea, mai ales că bruneta este liberă şi pe plan sentimental, după relaţiile eşuate cu Ştefan Stan şi cu Gabi Bădălău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod