Smiley nu mai are contract cu Pro TV şi apare într-o emisiune de la Prima TV

După terminarea celui de-al patrulea sezon al show-ului „Românii au talent“, contractul lui Smiley cu postul Pro TV s-a încheiat, iar artistul nu a semnat până acum reînnoirea

După terminarea celui de-al patrulea sezon al show-ului „Românii au talent“, contractul lui Smiley cu postul Pro TV s-a încheiat, iar artistul nu a semnat până acum reînnoirea angajamentului.

Potrivit ziarului Libertatea, Smiley, care făcea parte din echipele emisiunilor „Românii au talent“ şi „Vocea României“, este posibil să plece la Antena 1, acolo unde au mai ajuns, în ultimele luni, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.

„La Pro TV, se mai vorbeşte doar de «Vocea României», dar nu mai au cu cine s-o facă, deoarece, până în acest moment, nimeni nu ştie cine se ocupă de producerea show-ului şi nici cine vor fi juraţii.

În juriu a rămas doar Moga“, a spus Lary Maronese, regizorul producţiei “Românii au talent”, care s-a mutat la Antena 1.

Cu toate că au apărut zvonuri că urmează să semneze cu postul din Băneasa, Smiley va apărea marţi, 27 mai, la Prima TV, în ultima ediţie a emisiunii „Mondenii“.

Pentru început, Smiley va intra în pielea personajului de basm Făt Frumos, concurând alături de Zmeul cel Rău, Scufiţa Roşie, Mica Sirenă şi Harap Alb, la emisiunea-concurs „A fost odată ca niciodată un miliardar“, notează Adevărul.

În plus, artistul îl va parodia pe Pavel Bartoş, iar la finalul ediţiei va cânta piesa „Can I Get A...“, împreună cu Dorian.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod