Bianca Drăguşanu încă suferă după Victor Slav, dar spune că iubeşte din nou

Deşi s-au despărţit de mai bine de trei luni de zile, numele Biancăi Drăguşanu şi al lui Victor Slav sunt în continuare asociate de public şi de presă. La doar o zi după ce

Deşi s-au despărţit de mai bine de trei luni de zile, numele Biancăi Drăguşanu şi al lui Victor Slav sunt în continuare asociate de public şi de presă.

La doar o zi după ce jurnaliştii de la Cancan au anunţat că Victor Slav are o nouă relaţie, Bianca Drăguşanu a scris pe Facebook că iubeşte şi este iubită.

„Sunt fericită! Foarte fericită! Ştiţi de ce? Pentru că mi-am dat seama că fericirea mea nu depinde de nimeni, decât de mine! Iubesc, sunt iubită, dăruiesc, primesc...

Şi toate astea se întâmplă din inerţie, nu pentru că aştept ceva în schimbul acesta de sentimente şi gânduri pozitive“, a scris fosta soţie a lui Victor Slav pe celebra reţea de socializare.

Mesajul Biancăi este destul de ciudat, deoarece chiar în ziua în care s-a aflat că Victor Slav are o nouă relaţie, Bianca a postat pe Instagram o fotogrie de la nunta ei cu Victor, fotografie în care se vedeau mâinile celor doi miri şi buchetul de mireasă. Mai mult de atât, în aceeaşi zi, a postat pe Facebook un mesaj cu subînţeles: „There's only one me.

Remember that“.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod