Simona Gherghe, dată în judecată. Ajunge la tribunal după Paşte!

În luna octombrie a anului trecut, Simona Gherghe a prezentat în emisiunea "Acces direct" povestea unui băieţel în vârstă de 8 ani, care la doar 4 ani a fost anunţat că are ciroză hepatică.

În luna octombrie a anului trecut, Simona Gherghe a prezentat în emisiunea "Acces direct" povestea unui băieţel în vârstă de 8 ani, care la doar 4 ani a fost anunţat că are ciroză hepatică.

simona gherghe

Povestea dramatică a copilaşului a impresionat întreaga ţară, emisiunea de la Antena 1 fiind în acea perioadă lider incontestabil de audienţă. Mama băieţelului a afirmat atunci că vinovat pentru drama copilului ei este medicul vasluian Gabriel Simiciuc, care i-ar fi administrat copilului un medicament nefast.

"Am mers la medicul pediatru care ne-a spus că băieţelul are ficatul plin de viermişori.

M-am uitat la soţul meu, după care i-am spus medicului că viermişorii sunt în intestin, nu în ficat. Mi-a dat o fiolă cu antibiotic, moment în care i-am spus că este alergic la medicament. Atunci, medicul mi-a spus că a dat la foarte mulţi copiii şi nu o fi al meu mai breaz. La scurt timp după ce i-am dat siropul copilului, au început să-i apară nişte bubiţe, apoi o iritaţie, să i se umfle buzele. L-am dus la Urgenţă, unde mi-a zis medicul că de ce nu i-am dat un antialergic.
L-am luat pe băieţel şi am plecat cu el la spital la Iaşi, unde medicii l-au băgat de urgenţă pe tratament pentru ciroză. Nu ştiam ce să fac. La Fundeni, ne-au confirmat faptul că ciroza a debutat în urma administrării acelui medicament dat de medicul pediatru. Nu e corect că medicul încă mai profesează. Doctorul o să plătească cândva"
, a spus mama băieţelului, în direct la Antena 1.

media_142824151117187700

Anul trecut, medicul s-a apărat, afirmând că femeia care îi aduce aceste acuzaţii are probleme psihice.

"Dumneaei este pacientă la psihiatrie. Cu nebunul, nu te pune, spune o vorbă. I-am explicat pe înţelesul ei. I-am spus că am văzut modificări gerdiale. Nu sunt dispus să discut un sistem bolnav. Nu am nicio vină în acest caz. Persoana care mă acuză să vină mai întâi cu documentele prin care demonstrează că e sănătoasă mintal. Eu i-am dat un tratament pentru amigdalită", a spus doctorul la vremea respectivă.

Deoarece imaginea lui a fost afectată grav, medicul s-a decis să o dea în judecată pe Simona Gherghe, alături de postul Antena 1 şi de mama băieţelului.

După cum anunţă cei de la WOWbiz, prima înfăţişare va avea loc imediat după Paşte, la Tribunalul Vaslui, doctorul cerând despăgubiri substanţiale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod