Şi-a găsit Smiley o nouă iubită?

Despărţirea lui Smiley de Laura Cosoi a trezit foarte multe suspiciuni. Şi, pentru că cei doi protagonişti au refuzat să vorbească despre motivele rupturii, presa mondenă a început să caute
Despărţirea lui Smiley de Laura Cosoi a trezit foarte multe suspiciuni. Şi, pentru că cei doi protagonişti au refuzat să vorbească despre motivele rupturii, presa mondenă a început să caute probe.
Zilele acestea au circulat tot mai multe bârfe cum că Sore Mihalache, actriţa din serialul "Pariu cu viaţa", ar fi motivul despărţirii dintre Smiley şi Laura.
De mai bine de jumătate de an, Sore a fost nelipsită din anturajul lui Smiley. Cei doi au avut concerte împreună, au muncit în studioul de înregistrări sau au fost prezenţi la petreceri private.
Cert este că nu s-au dezlipit unul de celălalt, mai ales că tânăra cântăreaţa a intrat în gaşca "Ha Ha Ha Production", casa de producţie muzicală condusă de Smiley.
Mai mult, cei doi au fost împreună şi la Gala RMA de la Craiova, iar Sore a participat la filmările celui mai recent videoclip al lui Smiley, "Dead man walking". Acum, nu putem ştii sigur ce se întâmplă între cei doi câtăreţi, dacă sunt doar prieteni buni sau ceva mai mult, dar dacă ne gândim la felul în care a cunoscut-o Smiley pe Laura, observăm ceva asemănări.
Nu de alta, dar şi atunci era implicat într-o altă relaţie, iar Laura era doar o prietenă de pe platourile de filmare. Aşteptăm continuarea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod