Săraca Cruduţa, ce mai suferă ea la frumuseţe?

Mai nou a intrat în greva foamei. Cică este durdulie şi ar cam trebui să mai reducă de ici, de colo. Doamne fereşte să nu ajungă ca Bianca, piele şi os, să zică lumea de ea că e

Mai nou a intrat în greva foamei. Cică este durdulie şi ar cam trebui să mai reducă de ici, de colo. Doamne fereşte să nu ajungă ca Bianca, piele şi os, să zică lumea de ea că e anorexică. Dar cum s-o fi prins asistenta lui Capatos că a luat proporţii, pentru că la cât de ocupa este, nu prea cred că a avut timp să se urce pe cântar? Oare să fi plecat totul de aici?

"Băi, cât s-a îngrăşat Cruduţa! Zici că e o bilă. Acum ar trebuie să intre rostogolindu-se în studio! E ca un biban!", a spus Mihai Morar. "Ştii că există Grasa de Cotnari, acum avem un nou sortiment, Grasa de Capatos", a comentat, în replică, Buzdu. Nici apropiaţii ei nu au fost mai diplomaţi: "Mai multă cărniţă găsiţi la Daniela Crudu", a spus Dan Capatos într-o emisiune. "A pus Cruduţa cărniţă pe ea de vreo două fripturi", l-a completat colegul Mircea N. Stoian.

Deranjată, probabil,  de aprecierile pe care le-au făcut colegii la adresa ei, Cruduţa s-a pus cu burta pe... înfometare. Şi asta face şi astăzi, doar, doar o reveni la formele care au consacrat-o.

Oare s-o găsi cineva să o oprească?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod