Ce face Mihaela Rădulescu după o partidă de amor?

"După ce fac dragoste aş lua-o de la capăt", s spus-o chiar diva în emisiunea Cancan TV de la Kanal D. Revenită pentru o perioadă în ţară, unde a avut de onorat mai multe contracte, Mihaela

"După ce fac dragoste aş lua-o de la capăt", s spus-o chiar diva în emisiunea Cancan TV de la Kanal D. Revenită pentru o perioadă în ţară, unde a avut de onorat mai multe contracte, Mihaela Rădulescu a fost, de această dată, dispusă să apară peste tot şi să spună de toate. Nu ne întrebăm de ce, pentru că ştim foarte clar - promovare în contextul scandalului cu Andreea Marin.

"Sunt multe lucruri pe care le faci dacă într-adevăr ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste.

Noi, fetele, o simţim din cap până în picioare. Eu după ce fac dragoste aş lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ţi-aş fi spus că după dragoste aş face sex", a povestit vedeta la CanCan TV.

Nici de această dată nu a vrut să vorbească despre relaţia pe care o mai are sau nu cu Dani Oţil, preferând să spună că este implicată într-o relaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod