Sămânţă de scandal: Ana, soţia lui Alex Velea, nu mai vrea divorţ la notar

Chiar dacă s-a speculat că deja ar fi divorţat la notar şi şi-au împărţit averea pe cale amiabilă, se pare că lucrurile stau total diferit. Ana, soţia artistului, s-a hotărât să nu îi

Chiar dacă s-a speculat că deja ar fi divorţat la notar şi şi-au împărţit averea pe cale amiabilă, se pare că lucrurile stau total diferit. Ana, soţia artistului, s-a hotărât să nu îi acorde divorţul atât de simplu, considerând că dacă o vor face la judecătorie va ieşi în câştig.

În urmă cu doar câteva zile, primele pagini ale ziarelor au fost pline de ştiri conform cărora Alex Velea şi Ana ar fi divorţat deja la notar şi că au căzut de comun acord asupra partajului.

Acum, însă, întreaga poveste a luat o întorsătură bruscă.

Conform cancan.ro, Ana s-ar fi răzgândit să semneze divorţul la notar şi este mai decisă ca oricând să îi facă zile fripte cântăreţului.

Chiar dacă Alex Velea voia să pună punct cât mai repede celor trei ani de căsnicie cu Ana, se pare că mai are ceva de aşteptat. Cu toate că i-ar fi oferit o sumă considerabilă de bani, mulatra nu s-a lăsat înduplecată. Faptul că ar fi fost înşelată cu Antonia, cât şi ideea că ar putea scoate mai mulţi bani dintr-un divorţ la judecătorie, au facut-o pe aceasta să se răzbune.

Niciunul dintre ei nu a recunoscut până acum nimic şi nici nu au dat detalii despre ce se întâmplă în viaţa lor privată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod