Rochia Elenei Udrea a făcut furori la botezul nepoatei lui Băsescu

Deputata a atras privirile tuturor într-o ţinută spectaculoasă semnată Dolce & Gabbana. Sâmbătă, la botezul nepoatei preşedintelui, Sofia Anais, Elena Udrea a reuşit să fie în centrul

Deputata a atras privirile tuturor într-o ţinută spectaculoasă semnată Dolce & Gabbana. Sâmbătă, la botezul nepoatei preşedintelui, Sofia Anais, Elena Udrea a reuşit să fie în centrul atenţiei purtând o rochie din dantelă albă Dolce&Gabbana în valoare de aproximativ 2.700 de euro.

Blonda a fost impresionată de evenimentul la care a participat şi a oferit prietenilor săi de pe Facebook câteva imagini, în care apare alături de primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, în timp ce-i dă lapte din biberon micuţei Sofia.

Un detaliu însă a făcut deliciul fanilor: bebeluşul din braţele Elenei Udrea stătea pe palma naşului Chirtoacă, primarul lăsând mâna de pe piciorul blondei tot timpul cât micuţa a fost hrănită.

Fiica Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu a fost botezată de trei dintre cei mai buni prieteni ai cuplului: primarul capitalei Republicii Moldova, Dorin Chirtoacă, şi managerul Spitalului Universitar din Bucureşti şi soţia acestuia, Cătălin şi Monica Cârstoiu, doctoriţa care a asistat-o la naştere pe fiica preşedintelui.

După ceremonia religioasă, familia şi prietenii cuplului au luat masa la Vila Lac 2, acolo unde îşi are reşedinţa preşedintele.

Petrecerea de botez a fost amânată din cauza postului Crăciunului.

Foto: Mediafax/Facebook

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod