Rita Mureşan arată ca la 20 de ani. A slăbit peste 40 de kilograme

Mândră de noua ei siluetă, vedeta în vârstă de 41 de ani a mărturisit că a ajuns să se îmbrace cu hainele fetelor ei. După o luptă asiduă cu kilogramele, creatoarea de modă poate

Mândră de noua ei siluetă, vedeta în vârstă de 41 de ani a mărturisit că a ajuns să se îmbrace cu hainele fetelor ei.

După o luptă asiduă cu kilogramele, creatoarea de modă poate spune că a câştigat, slăbind peste 40 de kilograme. La 41 de ani şi o înălţime de 1,81 metri, designerul a ajuns la o greutate de 68 de kilograme. Noua silueta îi permite chiar să facă schimb de haine cu cele două fiice, Rebecca (17 ani) şi Gloria (14 ani). Weekend-ul trecut, Rita a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la aeroportul Otopeni, în timp ce pleca spre Cluj, pentru a susţine un seminar în cadrul conferinţei „Sărbătoreşte-ţi viaţa".

Îmbrăcată ca o adolescentă, designerul a a impresionat cu noua ei siluetă. "Tenişii cu care eram încălţată sunt ai Gloriei, blugii i-am primit cadou de la Rebecca, iar tricoul este din colecţia mea cu arhangheli. Încă nu mi-am schimbat garderoba, am purtat hainele cele vechi, dar pentru că vine vara, o să-mi fac nişte rochiţe frumoase. Hainele acelea mari le-am strâns într-o cutie şi urmează să le ofer cuiva, de Paşte", a declarat Rita pentru Click!.


Despre cum a reuşit să scape de kilogramele în plus, designerul povesteşte că nu mai face excese alimentare, nici măcar de Sărbătorile Pascale: "Nu mai mănânc carne de ani de zile.

Doar peşte mai consum, în rest nimic. Mi se face rău atunci când încerc".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod