De ce divorţează Cristian Boureanu de Valentina Pelinel

După şapte ani de mariaj, cei doi au decis să se despartă. Anunţul a fost făcut de politician, pe pagina personală de Facebook. Decizia fostului deputat PDL vine la trei luni de când frumoasa

După şapte ani de mariaj, cei doi au decis să se despartă. Anunţul a fost făcut de politician, pe pagina personală de Facebook. Decizia fostului deputat PDL vine la trei luni de când frumoasa sa soţie a plecat la New York.

"Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunţa pe Facebook. Astăzi am depus actele de divorţ. După mai mult de 3 luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim.

Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente. Mulţumesc tuturor celor care vor înţelege că nu doresc să mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natură personală", a scris Boureanu pe pagina de Facebook.

Divorţul dintre Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel însă nu surprinde pe multă lume. În urmă cu o lună, ziarele de scandal scriau că modelul ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Cristi Borcea, care a durat timp de câţiva ani.

Acest zvon pare să fi fost unul dintre motivele care a dus la separarea celor doi.

Problemele pentru cuplul Boureanu-Pelinel au început încă din toamna anului trecut, când cei doi au pierdut o mare parte din avere, fiind executaţi silit pentru datoriile făcute la bancă.

De asemenea, potrivit Libertatea.ro, Boureanu a luat decizia de a pune capăt mariajului şi în urma unor bănuieli că Valentina îl înşeală cu un milionar din America.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu s-au căsătorit în vara anului 2007 într-o ceremonie care a avut loc la Grădina Botanică din Bucureşti.

Politicianul se află la al doilea divorţ. În anul 2000, s-a căsătorit cu Irina, cu care are o fetiţă în vârstă de 12 ani. Cei doi s-au despărţit după patru ani de la căsătorie, din cauza faptului că nevasta l-a înşelat cu naşul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, fost ministru de finanţe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod