Război între dive trecute: Marina Almăşan se păruieşte cu Mihaela Rădulescu

Războiul care a început în urmă cu câteva luni între cele două vedete tv continuă cu replici dure. Marina Almăşan a atacat-o din nou pe Mihaela Rădulescu. "Acuzată" de Mihaela că nu

Războiul care a început în urmă cu câteva luni între cele două vedete tv continuă cu replici dure. Marina Almăşan a atacat-o din nou pe Mihaela Rădulescu.

"Acuzată" de Mihaela că nu este nici pe departe la fel de frumoasă ca ea, Marina Almăşan i-a răspuns divei în cadrul emisiunii WOWbiz că nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, dar în schimb se poate lupta oricând cu vedeta tv la capitolul "abdomen plat". "Eu am citit ce a scris Mihaela ca o chestie generală. Că dacă una frumoasă vine şi se dezbracă şi cu asta le-a răpus pe celelalte. Eu m-am autoîncadrat în categoria celorlalte. Eu nu m-am declarat niciodată o femeie frumoasă, sunt o femeie întreagă. Încerc să mă port îngrijit îmbrăcată, deşi nu prea urmăresc trendurile. Nu prea servesc evenimente mondene, merg la serviciu şi acasă. [...] La abdomen mă pot lupta cu Mihaela Rădulescu. Am abdomenul plat şi nu merg la sală. Muncesc foarte mult, îmi fac singură curăţenia, cumpărăturile", a spus vedeta tv.

Cu ocazia lansării noii sale cărţi "Bombănelile Marinei", vedeta a fost invitată  marţi seara la emisiunea Wowbiz, unde a vorbit despre carieră, dar şi despre viaţa personală. "Îmi place pacea. Nu-mi place războiul. Atunci când sunt atacată eu, sau persoanele dragi mie, mă lupt. În general mă lupt cu vremurile astea strâmbe care ne supără pe toţi. Mă lupt cu ceea ce nu-mi place că se întâmplă", a declarat Marina în timpul emisiunii.

Războiul dintre cele două dive a început în vara acestui an cu o postare pe Facebook a Mihaelei Rădulescu dedicată femeilor mai puţin "norocoase": "Când nu mai am nimic interesant de spus, bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte şi deştepte, că devin şi ele frumoase când sunt rele, aşa m-a învăţat cineva. Şi de ce să ne batem în idei deştepte, când un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase?", scria Mihaela Rădulescu atunci.

Imediat, a apărut şi replica Marinei Almăşan. "Am înţeles că, nu demult, una dintre divele funcţionale ale României ar fi declarat, pe blogul său, că pozele înfăţişând-o în posturi cvasinude ar urmări scoaterea noastră din sărite, a celor care, din varii motive, refuzăm să ne ridicăm poalele în cap. Aşa este, are dreptate: şi eu, şi colegele de birou, şi profa de mate a fiului meu suntem înciudate până la loc comanda văzând trupul inundat de perfecţiune al divei respective, gambele ei lucrate, sânii în care se zbenguie siliconul, muşchii înecaţi în masaje, creme şi ore de exerciţii la sală", a declarat vedeta tv pentru ziarul Ring.

Nici răspunsul Mihaelei nu a întârziat. "Napolitană de casă, cu nemuritoarea foaie Lica, eu atât vă spun. Beat this, Almăşan: NU, nu napolitana, pentru tine era abdomenul din dreapta", a scris vedeta pe reţeaua de socializare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod