Probleme cu banii la Antena 1? Mantea amendată, lui Negru nu i se mai decontează benzina

După ce lunile trecute au dat afară mai multe vedete şi au renunţat la unele emisiuni, cei de la Antena 1 par a face orice pentru a reduce costurile staţiei TV. Recent, Andreea Mantea a

După ce lunile trecute au dat afară mai multe vedete şi au renunţat la unele emisiuni, cei de la Antena 1 par a face orice pentru a reduce costurile staţiei TV.

andreea-mantea_MG_2205a_b7b6f5c31a

Recent, Andreea Mantea a primit o amendă de 3.000 de euro, deoarece nu s-a supus ordinelor şefilor ei. Din câte se pare, prezentatoarea de la Burlacul a fost contactată de cei de la Antena 1, post cu care este sub contract, pentru a vorbi în cadrul emisiunilor despre sarcina ei.

Vedeta a refuzat propunerea, afirmând că nu vrea să facă publice detalii legate de sarcina ei, pentru că este prea devreme pentru acest lucru.

Din cauza refuzului Andreei, cei de la Antena 1 au decis că vedeta trebuie amendată.

dan_negru_26_16dd134c43

Pe lângă această decizie, care a deranjat-o pe Andreea Mantea, cei de la Antena 1 au reuşit să mai enerveze o altă vedetă de-a lor. Dan Negru, căruia i se deconta benzina până acum, a aflat că nu va mai primi aceşti bani şi va trebui să-şi plătească singur combustibilul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod