Obsedată de slăbit, Teo îşi pune din nou viaţa în pericol

Vedeta Kanal D este hotărâtă să slăbească cu orice preţ. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în trecut din cauza încercărilor de a slăbi, Teo plănuieşte să se

Vedeta Kanal D este hotărâtă să slăbească cu orice preţ. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în trecut din cauza încercărilor de a slăbi, Teo plănuieşte să se opereze la stomac, pentru a-l micşora.

Teo a recunoscut pentru Click! că este hotărâtă să facă această intervenţie: "Am în perspectivă să fac această operaţie, probabil anul viitor. Deocamdată plec în Israel, împreună cu nişte artişti", a declarat prezentatoare "Teo Show", care va intra de vineri seară în concediu.

Teo Trandafir, 45 de ani, s-a confruntat dintotdeauna cu probleme legate de greutate, acest lucru împingând-o către cele mai drastice diete.

A slăbit mult, însă în scurt timp a revenit la greutatea avută înainte de cură. De foarte multe ori a fost auzită spunând că nu poate să reziste în faţa dulciurilor şi că este o gurmandă prin definiţie.

În urmă cu aproximativ doi ani, vedeta a fost diagnosticată cu pancreatită acută, boală provocată de dietele drastice, şi a fost operată de trei ori. Pe 24 februarie 2011, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale.

Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale. La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii clinicii din Viena. Vedeta s-a întors în ţară, pe 20 aprilie, după aproape patru luni de spitalizare în clinica din Viena.

Problemele provocate de dietele drastice par să fi revenit în viaţa lui Teo. În septembrie, în timp ce prezenta emisiunea care îi poartă numele, vedetei i s-a făcut rău din cauza unei diete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod