Monica Gabor şi-a amintit de rudele de la ţară sau vrea să-şi spele imaginea?

Nu-mi vine să cred până unde merge această fătucă. Dacă în perioada în care a fost DOAMNA COLUMBEANU nu a vrut să ştie nimic despre familia din care a provenit, iată că acum, când este

Nu-mi vine să cred până unde merge această fătucă. Dacă în perioada în care a fost DOAMNA COLUMBEANU nu a vrut să ştie nimic despre familia din care a provenit, iată că acum, când este iubita chinezului "Ping Pong" sau cum îl cheamă, a apucat-o dragul de ţară, de vaci, de baştină şi de vecini mult, dar mult mai săraci decât cel care a făcut-o pe ea bogătată.

Îmbrăcată chiar modest, cu fetiţa de mână, însoţită de tată şi de soră, Moni Gabor a poposit în satul Gâşteni, comuna Răcăciuni, la bunica ei.

Dragostea de ogradă şi de oamenii din ea a lovit-o brusc pe divă şi, pentru prima dată din ziua în care a născut-o pe Irina, am văzut-o cu un bebeluş în braţe, un nepoţel din câte am înţeles.

Ceea ce este cu adevărat frapant, dacă pot fi astfel de evenimente organizate într-o ordine a importanţei, este faptul că Moni apare în nişte poze absolut senzaţionale în presă. Sunt convinsă că nu şi-a angajat un fotograf profesionist pentru că, nu-i aşa, aceasta a fost o vizită particulară? Atunci, concluzia cea mai simplă este că a fost urmărită de paparazzi şi pozată în mod abuziv.

Dar şi aici am o nedumerire. Presa chiar a avut acces, aşa,  şi în grajdul vacilor fără să ceară acordul nimănui? Îmi vine greu să cred acest lucru. Deci, am înţeles. Moni a anunţat presa că se duce şi presa s-a dus după ea, ba mai mult a primit şi acordul să intre peste tot. Şi atunci care e treaba cu Silenzio Stampa?

Dacă vrei să vezi fotografiile poţi da click aici.

Doamne, e atât de ridicol! De un mare prost gust! De o mare ignoranţă şi duplicitate!
Nici nu ştiu care este mai penibilă: Moni sau Oana!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod