Bianca Drăguşanu desfiinţată de Mihai Bendeac!

Sincer, nu ştiu care dintre cei doi este cu adevărat piţipoancă sau... piţiponc. Bianca Drăguşanu care, din punctul meu de vedere, prin măiestria şefului Botezatu a început să-şi spele

Sincer, nu ştiu care dintre cei doi este cu adevărat piţipoancă sau... piţiponc. Bianca Drăguşanu care, din punctul meu de vedere, prin măiestria şefului Botezatu a început să-şi spele bine imaginea sau Bendeac care, de la o vreme, pare furat rău de aerul acesta al celebrităţii.

Pe lângă faptul că are obiceiul să atace pe toată lumea, această atitudine autosuficientă începând chiar să-i deranjeze serios pe cei din jur, nu se fereşte nici să dea nume şi să jignească.

După ce săptămâna trecută a fost luat în balon de Alexandru Arşinel care a spus despre el că este un talent irosit, Bendeac s-a gândit să se lege de colega lui de trust Bianca Draguşanu.


"Bendeac este un actor foarte talentat, din nefericire abordează genul comediei mult prea ostil, mult prea brutal, mult prea caricatural. Trebuie să ieşi cu ceva spectaculos, ca să zici 'e ală care...'. Despre Bendeac vorbesc cu o doză de părere de rău pentru că este unul dintre actorii care ar putea să iasă în faţă altfel"
, a spus Alexandru Arşinel, la Antena 2.

Pentru că nu putea să-i dea replica acestui monstru sacru al teatrului românesc, Bendeac a orientat armele către un inamic mai uşor de învins, colega sa de trust, asistenta TV Bianca Drăguşanu.

"Vreţi să vă treziţi în fiecare dimineaţă cu frustrarea că trebuie să scrieţi cum leşină de trei ori pe zi o paraşută?", întreba el, într-o dimineaţă, pe Facebook.

Un astfel de comportament nu duce decât la o singură concluzie. Diferenţa dintre el şi Bianca Drăguşanu nu este decât cea legată de sex. În rest, cuvintele "de laudă" ar putea fi aceleaşi.

La final, vreau sa vă asigur că nu sunt o admiratoare a Biancăi Drăguşanu, ba mai mult decât atât, contest existenţa ei ca şi vedetă în peisajul monden din România.

Însă, consider că este absolut nepotrivit să jigneşti o persoană, indiferent de frustrările pe care le ai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod