Moni Gabor, mamă de weekend şi de party!

Din toată presa de astăzi aflăm că în sfârşit marea întâlnire s-a întâmplat. Moni Gabor a catadicsit să-şi lase iubitul chinez peste Ocean şi să-şi petreacă câteva zile alături de

Din toată presa de astăzi aflăm că în sfârşit marea întâlnire s-a întâmplat. Moni Gabor a catadicsit să-şi lase iubitul chinez peste Ocean şi să-şi petreacă câteva zile alături de fiica ei de 5 ani.

Totul s-a întâmplat în weekend-ul care tocmai a trecut şi, în accepţiunea mamei, cel mai potrivit mod în care a putut petrece alături de fiica ei a fost organizând o petrecere. Unde? La piscină.

Irina, împreună cu mama şi cu unii dintre colegii de grădiniţă s-au distrat câteva ore bune, uitând parcă de situaţia ingrată în care se află.

Dureros a fost momentul care a urmat, Moni fiind obligată, conform legii, să o ducă pe micuţă înapoi la Izvorani, la tatăl ei.

Iată că băcăuanca a rupt gura târgului şi de data aceasta. După ce -a făcut mult caz pe faptul că nu vine să-şi vadă copilul, Moni s-a străduit din răsputeri să demonstreze că-i pasă de copil.

Tu ce crezi? E teatru sau nu?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod