Brianna Caradja luată cu duba de la Ministerul Economiei

Trebuie să recunosc... Brianna Carajda este un personaj. Nu i se cunosc foarte clar originile şi nici nu îşi doreşte să clarifice foarte bine situaţia, însă îi place să fie în permanenţă

Trebuie să recunosc... Brianna Carajda este un personaj. Nu i se cunosc foarte clar originile şi nici nu îşi doreşte să clarifice foarte bine situaţia, însă îi place să fie în permanenţă în prim-plan.

Astăzi, prinţesa a ajuns în dubă şi din dubă la poliţie. Se pare că prinţesa se alăturase unui grup de protestatari, care ieşiseră în faţa Minsiterului Economiei pentru a manifesta împotriva exploatării gazelor de şist. Cum protestul nu ar fi fost autorizat, Brianna Caradja şi ceilalţi manifestanţi au fost săltaţi de jandarmi şi duşi la o secţie de poliţie, unde au fost audiaţi timp de trei ore.

Şi pentru ca tragedia să fie şi mai mare şi siropismul şi mai pronunţat, prinţesica a declarat la poliţie că nu a mâncat şi nu a băut nimic toată ziua.

Din poveştile pe care mi le spunea bunica acum 20 de ani, îmi amintesc că prinţesele erau fete frumoase, îmbrăcate cu crinolină, parfumate, rafinate şi cuminţi.

Dacă ar fi să mă iau după imaginea pe care o are prinţesa Caradja, înţeleg că prinţesele, astăzi, sunt îmbrăcate în echipament militar, trag cu pistolul, merg la proteste şi îşi termină ziua nemâncate în duba poliţiei.

Ce s-au mai schimbat lucrurile, frate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod