Mihai Trăistariu este disperat. Ar face orice!

Artist de calitate în România, Mihai Trăistariu are o mare, mare problemă atunci când vine vorba de management şi promovare. Din dorinţa de a se ocupa singur de el şi mizând pe faptul că

Artist de calitate în România, Mihai Trăistariu are o mare, mare problemă atunci când vine vorba de management şi promovare. Din dorinţa de a se ocupa singur de el şi mizând pe faptul că este cel mai deştept atunci când vine vorba de cariera lui, Mihai Trăistariu face gafe după gafe.

Nu a mai scos nimic din punct de vedere muzical, însă despre el citim în permanenţe ştiri care mai de care mai ciudate. Zilele trecute avea o problemă cu Eurovisionul, iar astăzi declară că vrea să se lase de muzică şi să joace în telenovele.

Oare de ce există oameni care în momentul în care observă că nu mai au succes, preferă să o cotească în altă direcţie, în loc să se perfecţioneze în domeniul pe care-l cunosc cel mai bine.

"Nu m-aş angaja la teatru, nu am răbdare la repetiţii şi nu aş vrea să am un salariu de 300 de lei pe lună. Vreau la o televiziune sau să joc într-o telenovela", a declarat Mihai Trăistariu pentru ziarul Naţional, precizând că, deşi doreşte să prindă un rol în filme siropoase, nu este un mare fan al genului.

"Actorii sunt foarte proşti, personajele sunt fade", a mai spus cântăreţul, citat de Libertatea.

Atunci să ne înţelegem....

Ori vrea să joace, ori să cânte? Ba sunt actori proşti cu roluri fade, ba merită încercat? Bietul de el, nici nu mai ştie ce vrea să spună.

În acelaşi interviu mai dă o bombă: VREA SĂ SE FACĂ MOGUL.

Şi nu oricum, ci prin fonduri europene. A depus deja dosarul, va face un trust de presă, cu tot cu televiziune.
Oare vrea să fie un fel de Sergiu Nicolaescu al televiziunii?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod