Bianca ocupată cu GSP-ul, Cristea cu fata de la Meteo

Incredibilă poveste de amor trăiesc Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea. Când se iubesc, când se urăsc, când se înşală. După ce a terminat cu emisiunea "Un show păcătos", Bianca s-a

Incredibilă poveste de amor trăiesc Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea. Când se iubesc, când se urăsc, când se înşală. După ce a terminat cu emisiunea "Un show păcătos", Bianca s-a apucat de ştirile sportive pe care le prezintă sau încearcă să o facă la GSP.

În paralel, la fel de ocupat este şi iubitul - Prinţul Cristea - care se întreţine cu duduia Cristiana Dima, fata de la Meteo, care-şi arată nurii fără rezerve.

Iată ce mesaje îi trimite fotbalistul brunetei:

"Pentru mine e important sexul...

cred că ţi-ai dat seama", a spus el, mergând mai departe şi încercând să afle dacă frumoasa Cristiana ar fi dispusă la orice: "Ai încercat tot în pat? Îţi place tot? Deci, în funduleţ... tot... tot... corect?", a scris Prinţul după cum afirm un articol publicat în Libertatea.

Oare ce grad de inteligenţă trebuie să ai ca să te combini cu un om care gândeşte şi procedează astfel? Oare cât trebuie să fie disperarea de mare ca să te complaci într-o astfel de situaţie? Oare ce personaje mondene avem? Mai bine fără vedete, decât aşa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod