Mărioara Zăvoranu atacă: "Pepe e un ţigan cu opt clase!"

Se pare că scandalurile dintre familia Zăvoranu şi Pepe nu se vor sfârşi niciodată. După ce Pepe a jignit-o pe Mărioara Zăvoranu şi a numit-o "porcuşor isteric", fosta soacră i-a dat

Se pare că scandalurile dintre familia Zăvoranu şi Pepe nu se vor sfârşi niciodată. După ce Pepe a jignit-o pe Mărioara Zăvoranu şi a numit-o "porcuşor isteric", fosta soacră i-a dat replica: "Taică-su l-a împins pe Pepe în căsătoria asta, ca să plătească datoriile."

"Sunt foarte supărată, n-am cuvinte ce să îi răspund acestui nemernic. Cum Pepe are păreri şi eu am. Raluca e urâtă ca un cal. Oi fi şi porc, nu-i nicio problemă. Pepe e un cântăreţ care are opt clase, vindea cafea în Crângaşi, în piaţă.

Eu sunt o femeie de succes, de afaceri. Nu sunt ca Pepe, pe care părinţii l-au vândut la Pastramă. Pepe e în curu' gol", a spus, supărată, Mărioara.

Mai mult, fosta soacră a lui Pepe a vorbit şi despre familia lui Pepe: "Oana a fost soţia lui şi nu a ştiut să pună la punct familia. Tatăl lui Pepe are trei rânduri de neveste, de copii. Toată lumea ştie cine a fost Talent, nu e în stare de nimic, e vândut clanului Carani. Taică-su l-a împins pe Pepe în căsătoria asta, ca să plătească datoriile.
El nu are nici în clin, nici în mânecă cu fata asta. Pot să aduc dovezi în justiţie, să nu mai încerce să ascundă acest rahat. Dar Oana m-a făcut să intru şi eu în rahatul ăsta cu ţiganii. Au trăit toată viaţa ca nişte cârtiţe, pe sub pământ", a adăugat mama Oanei Zăvoranu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod