Mama vrăjitoarei Vanessa: "Oana Zăvoranu se droghează"

Aceasta este declaraţia şoc pe care a făcut-o femeia, în direct la "Drept la ţintă". O informaţie care circula de multă vreme în showbiz-ul românesc, dar care nu fost confirmată până

Aceasta este declaraţia şoc pe care a făcut-o femeia, în direct la "Drept la ţintă". O informaţie care circula de multă vreme în showbiz-ul românesc, dar care nu fost confirmată până acum.

Circul dintre vrăjitoare şi Oana Zăvoranu a atins cote inimaginabile. Recunoscute pentru uşurinţa cu care spun şi una şi alta, zilele acestea aflăm lucruri incredibile din spatele acestui război.

"Oana Zăvoranu ia droguri care se trag pe nas. Să se facă o analiză, că trăim într-o lume 'cizelată'", a spus mama vrăjitoarei. "Zicea că e singură.

O invidia pe Prodanca pentru că acesteia îi merge bine: se duce prin baruri, are un prost care are grijă de copii... Despre Tudy spunea că mergea cu autobuzul. Plângea că Pepe a părăsit-o, că nimeni nu a mai părăsit-o pe ea până atunci", a continuat nestăvilită femeia.

Lovitura de graţie, declaraţia care vine să însumeze toate cele spuse până acum:

"Oana Zăvoranu e o 'prefăcătoare'. E actriţă, se preface. Plânge uşor. De ce o acuză pe fata mea? Pentru că nu i-a omorât mama?! Alţii, care fură milioane de euro, scapă".

Este interesant de văzut cum vor evolua lucrurile între între aceste doamne, nici una uşă de biserică!

Următoarea postare va avea loc pe 3 ianuarie 2012
Vă urez Sărbători Fericite!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod