Loredana Chivu, amendată de Antena 1 cu 20.000 de euro pentru că a apărut la WOWbiz

Loredana Chivu a fost invitată marţi la WOWbiz, anunţându-şi încă din timpul zilei prietenii că va apărea la emisiunea de seară de la Kanal D. Prezenţa Loredanei în platoul celor de

Loredana Chivu a fost invitată marţi la WOWbiz, anunţându-şi încă din timpul zilei prietenii că va apărea la emisiunea de seară de la Kanal D.

loredana chivu

Prezenţa Loredanei în platoul celor de la WOWbiz a venit la doar o zi după ce ea a fost dată afară de la „Un show păcătos“, acolo unde a fost înlocuită cu Daniela Crudu. Deşi i s-a spus că rămâne în continuare sub contract cu trustul Intact, vedeta se pare că nu a fost de acord cu acest luru şi a decis să dea curs invitaţiei celor de la Kanal D.

„Loredana s-a lăudat colegilor că a primit un job nou, ca asistentă, însă a refuzat.

Postul i se pare o jignire la valoarea ei, aşa a ajuns în curtea concurenţei. Ea chiar şi-a anunţat fericită prietenii că o vor vedea la «WOWbiz». Gestul ei i-a înfuriat teribil pe şefii ei care i-au reamintit că încă se află sub contract cu trustul Intact. Loredana a fost amendată cu 20.000 de euro“, au spus, potrivit celor de la ziarul Click, unele surse din Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod