Lora şi Dan Badea au vorbit despre divorţul lor: „A fost dificil“

Anul trecut, Lora şi Dan Badea au divorţat, cei doi făcând anunţul atunci când toată lumea vorbea că ei se pregătesc să devină părinţi. Deşi au evitat pe cât posibil să

Anul trecut, Lora şi Dan Badea au divorţat, cei doi făcând anunţul atunci când toată lumea vorbea că ei se pregătesc să devină părinţi.

lora_si_dan_badea_articol_51c8b99904

Deşi au evitat pe cât posibil să vorbească despre divorţ, acum atât Lora, cât şi Dan Badea au acordat interviuri în care au spus că a fost o perioadă foarte grea pentru ei, peste care nu prea au reuşit să treacă.

„E o experienţă care te zdrobeşte şi apoi te întăreşte. E foarte greu să fii cu reflectoarele pe tine când treci printr-o chestie din asta.

Oamenii au impresia că au dreptul să te judece, au dreptul să ştie despre tine. Am slăbit foarte mult, am avut 48 de kg la un moment dat. Sunt momente pe care aş vrea să le şterg. Încă am răni, dar se vindecă“, a spus cântăreaţa, la Antena Stars.

Şi Dan Badea a vorbit la aceeaşi televiziune, dar la o altă emisiune, despre divorţ. „Eram atât de deprimat, încât atunci când ţineam spectacolele râdeam cu toate sutele alea de oameni. Eram la pământ, efectiv! A fost ceva groaznic! Deci aşa ceva nu s-a mai văzut.

Am trecut prin momente dificile. Cred că aşa a fost să fie. Am fost fericit în timpul căsătoriei, dar apoi nu am mai fost. Am tot căutat fericirea în viaţa asta şi nu ştiu ce să zic. Încă nu am tras o concluzie“, a spus comediantul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod