Lavinia vrea să facă senzaţie cu bradul de Crăciun?

Este incredibil ce-mi este dat să citesc despre vedetuţele noastre de carton. După ce am citit că se cam iubeşte cu Ştefan Bănică Jr., sigur - un fapt nedovedit - aflu astăzi despre Lavinia

Este incredibil ce-mi este dat să citesc despre vedetuţele noastre de carton. După ce am citit că se cam iubeşte cu Ştefan Bănică Jr., sigur - un fapt nedovedit - aflu astăzi despre Lavinia că vrea să-şi decoreze bradul cu cristale Swarovski. Dacă ar fi doar asta, parcă, parcă aş trece cu vederea kitch-ul, însă ceea ce urmează este de-a dreptul inimaginabil.

Lavinia, pe lângă aceste cristale pe care vrea să le folosească pentru bradul de anul acesta, are şi ghirlande din aur şi argint. "Colecţionez de mulţi ani tot feluri de gablonţuri, dar şi bijuterii mai scumpe.

Am o cutie întreagă de astfel de accesorii. Îmi place să îmi împodobesc bradul cu ele. De multe ori se întâmplă să îl redecorez de la o zi la alta. Ca şi cum, noi, oamenii, ne-am îmbăca diferit de la o zi la alta. Ţin foare mult la braduţul meu”, a declarat, pentru Antena2, Lavinia.

Ioi Doamne, cum ar spune o colegă de-a mea. Oamenii aştia chiar nu au alte preocupări!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod