Lavinia Pârva s-a mutat în casa unde Ștefan Bănică a locuit cu Andreea Marin

Și-au recunoscut relația de doar două săptămâni și deja cei doi par a fi o familie în toată regula. Se pare că Lavinia Pârva, noua parteneră a lui Ștefan Bănică Jr. , i-a luat deja

Și-au recunoscut relația de doar două săptămâni și deja cei doi par a fi o familie în toată regula. Se pare că Lavinia Pârva, noua parteneră a lui Ștefan Bănică Jr. , i-a luat deja locul Andreei Marin în casa în care locuia cu fostul ei soț și cu fetița lor.

Chiar dacă nimic nu este sigur, paparazii wowbiz.ro au surprins-o pe tânară cântăreața ieșind din casa în care Ștefan Bănică a locuit până de curând alături de Andreea Marin. Nu se știe însă dacă s-a mutat definitiv, cert este că pasul făcut este unul care duce într-acolo.

Chiar dacă ambii au recunoscut că au o relație, fiecare dintre ei fiind liber pentru a începe o viață nouă, cei doi încă se feresc de ochii curioșilor. De cele mai multe dăți în care Ștefan Bănică și Lavinia au fost surprinși împreună, cei doi nu știau unde să se ascundă mai repede. Bruneta poartă mai tot timpul o șapcă pe cap, iar când acest lucru nu se întâmplă, aceasta stă numai cu privirea în pământ.

Cum și Andreea Marin și-a refăcut viața alături de fizioterapeutul turc, la fel de repede și fostul ei soț a decis să își dea în vileag noua cucerire. Și deși au declarat că sunt împreună după ce artistul ar fi divorțat, zvonurile conform cărora Ștefan ar fi avut o idilă în timp ce acesta era căsătorit cu Zâna rămân încă în picioare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod