Alex Velea şi Antonia nu se mai feresc de ochii lumii. Sunt în Turcia!

Nu şi-au recunoscut niciodată relaţia, dar au lăsat mereu de înţeles că între ei este mai mult decât o prietenie. Chiar dacă s-au ferit să apară în ipostaze care să îi dea de gol, Alex

Nu şi-au recunoscut niciodată relaţia, dar au lăsat mereu de înţeles că între ei este mai mult decât o prietenie. Chiar dacă s-au ferit să apară în ipostaze care să îi dea de gol, Alex Velea şi Antonia au început să dea totul pe faţă. Cei doi sunt într-o vacanţă în Turcia şi îşi postează imagini cu ei pe Facebook.

Cum Alex s-a despărţit de soţia sa Ana, iar Antonia de cel cu care are o fetiţă, cei doi sunt liberi să înceapă o nouă viaţă alături de cine îşi doresc.

Chiar dacă nu au recunoscut nimic şi au vrut să lase de înţeles că nu idila lor i-ar fi destrămat cântăreţului căsnicia, Alex şi Antonia par că nu vor să se mai ascundă.

Tocmai când apele se liniştiseră şi nimeni nu mai vorbea de o presupusă relaţie dintre cei doi, aceştia au plecat împreună într-o vacanţă în Turcia, unde se fotografiază de zor.

Conform Cancan.ro, Velea şi Antonia au fost surprinşi de câţiva turişti români ţinându-se de mână, fapt din care reiese că relaţia lor este una reală.

Ieri, câteva fotografii cu cei doi, dar şi alături de câţiva prieteni, aveau să ne aducă din nou în prim-plan povestea lor de dragoste.

Alex şi Antonia par mai mult decât amici, însă mai rămâne ca ei să recunoască acest lucru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod