Fostul iubit al Alexandrei Stan o acuză că ar fi vrut să se sinucidă împreună

Deşi au trecut deja câteva luni de zile de la incident, atât Alexandra Stan, cât şi Marcel Prodan par să nu fi îngropat securea războiului. Cei doi ies cu declaraţii care mai de care mai

Deşi au trecut deja câteva luni de zile de la incident, atât Alexandra Stan, cât şi Marcel Prodan par să nu fi îngropat securea războiului. Cei doi ies cu declaraţii care mai de care mai şocante, menite să le salveze imaginea, dar şi să se atace unul pe celălalt.

După ce au apărut o mulţime de speculaţii cu privire la bătaia pe care Alexandra Stan a primit-o de la impresarul ei, care îi era şi iubit, aceasta a decis acum câteva zile să lămurească situaţia. Cântăreaţa a adus la cunoştinţă că nu are de gând să îşi retragă plângerea penală împotriva lui, dar şi faptul că nu şi-a confirmat prezenţa la niciun eveniment muzical.

Cum era de aşteptat, Marcel Prodan, fostul impresar şi iubit al vedetei, a postat un mesaj pe Facebook prin care îşi spune punctul de vedere. Acesta face declaraţii şocante despre artistă, despre care spune că a încercat să se sinucidă împreună în momentul în care i-a spus că vrea să pună punct relaţiei.

"Ştiu că sunt câteva persoane care mi-au urmărit activitatea şi pentru care am fost un exemplu, până în momentul în care am lovit-o pe Alexandra, cu care aveam o relaţie de iubire de circa 3 ani, relaţie pe care ea fie a negat-o, fie a trecut-o sub tăcere, numindu-mă doar „managerul” ei, probabil pentru a se potrivi mai bine falsei acuzaţii de şantaj pe care încearcă să mi-o pună în cârcă.

Îmi pare nespus de rău că nu am ştiut cum să reacţionez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legatură cu banii, ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam şi mi-a tras de volan, spunându-mi că „mai bine ne sinucidem”. Există la dosarul penal declaraţiile unui martor care a văzut maşina şerpuind pe şosea şi declaraţiile poliţiştilor care mi-au văzut urmele de lovituri de pe faţă. Nici dupa 4 luni de la incident nu ştiu cum ar fi trebuit să reacţionez, nefiind implicat în relaţii cu femei violente până la acel moment. Ştiu că asta nu şterge derapajul meu comportamental şi nu-l scuză.

Nu a fost niciodată vorba de şantaj! Încercaţi să vă imaginaţi dacă poate exista un scenariu plauzibil în care eu o şantajam, o loveam, pentru ca mai apoi să o duc cu maşina acasă la parinţii ei. Era aproape să ne omoare pe amândoi provocând un accident! Şi mai puteam ricoşa cu maşina în alte maşini cu oameni şi copii nevinovaţi. Apoi, a vrut să sară din maşină la o viteza de 90km/h. Mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să o prind şi că nu am provocat şi alte accidente cu maşinile care circulau regulamentar!

Totul a pornit de la faptul că mi-am permis să o anunt că vreau să ies din relaţia încordată pe care o aveam cu ea de peste doi ani. Nu a fost singura dată când Alexandra a reacţionat necontrolat. În ultimele luni, de fiecare dată când încercam să pun capăt relaţiei noastre şi să mă mut, ea avea un comportament violent şi isteric faţă de mine şi ameninţa mereu cu lucruri din ce în ce mai grave - inclusiv cu sinuciderea. Acum ştiu că trebuia să viziteze un medic psiholog mult mai des decât o făcea deja.

Am avut o relaţie cu mama copilului meu timp de 11 ani şi ne-am despărţit în condiţii absolut normale; suntem şi acum prieteni şi avem grijă de copilul nostru. Orice om care mă cunoaşte vă poate confirma că nu sunt adeptul violenţei conjugale, nu am avut vreodată o reacţie violenta faţă de o femeie.

Cu toate că Alexandra Stan nu este nici pe departe persoana inocentă care îşi doreşte ea să pară, îmi pare rău că nu am putut să fiu calm în faţa violenţelor fizice şi verbale ale domnişoarei Alexandra Stan şi în faţa jignirilor abjecte aduse familiei mele", a notat impresarul pe Facebook.

La scurt timp după aceste vorbe, Alexandra Stan a dat imediat un comunicat de presă prin care susţine că este o victimă a impresarului.

"Îngrijoratul domn Marcel Prodan încearcă să facă un schimb de roluri cu mine, care să-l aducă în postura de victimă. Tentativa sa de a mă transforma pe mine într-un monstru şi pe el într-un boboc de floare nu are nicio legătură cu realitatea. Îi invit pe cei care îl cred, îl apără şi îl încurajează să se organizeze într-un club.

Oricât de mult i-ar pasiona pe unii să afle ceea ce vorbeam cu Marcel Prodan ziua sau noaptea, regret dar mai mult decât să trag obloanele unui asemenea trecut neplăcut nu pot face.

Nu am talent de victimă, nu suport vulgaritatea şi nu mă interesează circul. Mi-am propus să lucrez în slujba victimelor, să contribui la apărarea fiinţelor abuzate. Despre acest lucru sunt interesată să vorbesc oricând, despre domnul Marcel Prodan NU!", a fost răspunsul vedetei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod