Iulia Vântur, o amantă de succes? 4 posibile variante

Asta încearcă să demonstreze revista Spy. În cel mai recent număr al publicaţiei a apărut  o serie de fotografii în care apare frumoasa de la "Dansez pentru tine" în tandreţuri mari cu un

Asta încearcă să demonstreze revista Spy. În cel mai recent număr al publicaţiei a apărut  o serie de fotografii în care apare frumoasa de la "Dansez pentru tine" în tandreţuri mari cu un bărbat. Paparazzi susţin că bărbatul este un coleg puţin... căsătorit şi că Iulia Vântur se arată extrem de încântată de întâlnirea cu el şi că  îi sare în braţe.

Din punctul meu de vedere există trei variante posibile care să explice aceste fotografii:

1. O manevră subtilă de marketing care are menirea de a ridica şi mai mult rating-ul show-ului "Dansez pentru tine".

O strategie puţin forţată, emisiunea având o audienţă foarte, foarte, foarte bună. De exemplu, 782.000 de telespectatori, adică (6,7 rating), ediţia din 11 noiembrie.

2. Cei doi, Iulia Vântur şi bărbatul misterios sunt buni prieteni/colegi şi nu s-au mai întâlnit demult. De aici bucuria vedetei TV şi impulsul de a-l îmbrăţisa.

3. Pur şi simplu nu a fost nimic, doar unghiul din care a fost făcută fotografia. Se ştie că acesta poate să schimbe uşor contextul întregii situaţii.

4.

Cei doi chiar sunt împreună şi, dacă el este căsătorit, atunci imaginea blondei va avea de suferit.

Tu ce părere ai?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod