Iubitul american al Andreei Bălan vine în România. Tatăl artistei o vrea măritată!

La doar câteva luni după ce s-a despărţit de Keo, Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată. Vedeta iubeşte din nou, având o relaţie cu un american care este decis să vină în România

La doar câteva luni după ce s-a despărţit de Keo, Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată. Vedeta iubeşte din nou, având o relaţie cu un american care este decis să vină în România pentru iubita lui.

Andreea Bălan şi iubitul ei s-au cunoscut în Barcelona, acolo unde cântăreaţa a fost în vacanţă alături de verişoara ei. După întoarcerea în ţară, artista a ţinut legătura cu bărbatul, iar de ziua ei, pe 23 iunie, a fost plecată la New York, pentru a sărbători alături de noul ei iubit.

„Americanul intenţionează să vină în România, să meargă cu Andreea la concerte, să-i cunoască viaţa, anturajul, tot.

Practic, el e fascinat de ea şi situaţia îi permite să facă oricâte drumuri vrea în România. E afacerist şi nu este exclus să vină în ţara noastră tocmai pentru a vedea dacă va putea să investească şi aici“, a spus, potrivit celor de la WOWbiz, un apropiat de-al Andreei Bălan.

Jurnaliştii de la Libertatea au luat legătura cu tatăl artistei, acesta afirmând că ar fi de acord ca fiica lui să se mărite cu iubitul american. „Andreea a plecat în America împreună cu soţia mea.

Nu ar fi rău să se mărite cu un american, dar e drum lung până acolo. Nu pot spune dacă îi era mai bine sau nu cu fostul iubit, Keo, întrucât l-am cunoscut prea puţin, chiar dacă au fost opt ani împreună“, a spus Săndel Bălan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod