Ion Columbeanu, atac la Monica Gabor: „Nu a fost niciodată membră a familiei“

La mai mulţi ani după ce Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au divorţat, Ion, tatăl lui Irinel o atacă pe fosta soţie a fiului său. Jurnaliştii de la ziarul Ring i-au luat un interviu

La mai mulţi ani după ce Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au divorţat, Ion, tatăl lui Irinel o atacă pe fosta soţie a fiului său.

ion columbeanu monica gabor

Jurnaliştii de la ziarul Ring i-au luat un interviu afaceristului, acesta afirmând că nu a considerat-o niciodată pe Monica Gabor ca fiind un membru al familiei sale.

„Monica Gabor nu are nicio legătură cu familia noastră. Monica nu mai are niciun drept asupra proeminenţei familiei. Nu o mai consider un membru al familiei şi niciodată n-am considerat-o.

Câtă vreme ea a părăsit familia, fata şi soţul, nu mai e membră a familiei. Asta au decis judecătorii. Nu ştiu ce face în America, probabil chinezul e de paravan. Cred că ea face tot ce făcea şi pe la Bacău“, a spus Irinel Columbeanu.

Fostul socru al Monicăi Gabor a vorbit şi despre nepoata lui, Irina, afirmând că micuţa este foarte deşteaptă şi că se vede că face parte din familia Columbeanu.

„Irina face parte din gena Columbenilor, a mea, şi singură s-a orientat, face pictură, dans, pian...

În total, vreo şase preocupări şi meserii totodată. Este excepţională! S-a împletit gena fiului meu şi cu a Monicăi şi a ieşit o genă superdeşteaptă“, a încheiat tatăl lui Irinel Columbeanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod