Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu: „Relaţia s-a stins“

Anul trecut, după doar câteva luni de la nuntă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat, după ce diva l-a înşelat pe prezentator, însă au continuat să formeze un cuplu.

Anul trecut, după doar câteva luni de la nuntă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat, după ce diva l-a înşelat pe prezentator, însă au continuat să formeze un cuplu.

bianca si victor

Sfârşitul anului 2014 şi primele zile ale lui 2015 i-au prins pe cei doi împreună în SUA, la Las Vegas, iar toată lumea credea că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se vor căsători din nou în acest an. Din păcate pentru ei, lucrurile nu au mers cum trebuie, iar relaţia lor se pare că s-a terminat.

„Nu sunt un cuplu fericit! Nu sunt nici măcar împreună.

Bianca şi Victor nu s-au împăcat. Au evitat să facă poze împreună, pentru că nimic nu s-a schimbat în relaţia lor. Sunt tot pe marginea prăpastiei. S-au întors la fel de supăraţi. Abia dacă îşi mai vorbesc. Bianca nu este însărcinată şi nici nu se gândeşte să devină mamă. Ei doi nu şi-au făcut planuri de viitor, aşa că nici nu a intrat în calcul vreo nuntă secretă. Comunicarea defectuoasă este cea care i-a afectat pe Bianca şi Victor, iar vacanţa nu i-a ajutat să treacă peste problemele din trecut“, au spus, pentru ziarul Click, apropiaţii celor doi.

Recent, într-o emisiune de la Antena 1, chiar Bianca Drăguşanu a confirmat cele spuse de prietenii ei şi ai lui Victor.

Diva a afirmat că relaţia s-a stins şi că nu mai formează un cuplu cu Slav. „Este o relaţie sinceră. Indiferent de cum suntem în prezent. Viitorul sună bine. Prefer să mă abţin de la orice comentariu, pentru că tot ce spun se speculează. Am vorbit prea mult despre această relaţie şi am uitat să o mai trăiesc. M-am maturizat şi nu mai vreau să vorbesc despre viaţa mea personală. Dacă mă mărit, nu mă mai mărit cu acelaşi. Glumesc. Nu s-a pus problema unei căsătorii.
Relaţia noastră s-a stins. Victor nu are ce să-mi reproşeze. Viitorul sună ocupat. Nu se pune problema de o sarcină pentru că sunt prea ocupată anul acesta, nu am timp de copii. Nu s-a întâmplat nimic notabil, doar suntem mult mai discreţi. M-aş mai mărita o dată. Nu ştiu cu cine, dar ştiu unde: pe o plajă, unde va departe, desculţă, îmbrăcată într-o rochie simplă, cu o coroniţă simplă în păr. Nu sunt singură şi nici certată. Nu cu Victor“
, a spus Bianca Drăguşanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod